1.gup-2 trening og uttak til sortbeltegradering

Submitted by
Gunnar Rugsveen
Publisert
30. januar 2023

Under disse treningene blir det kartlagt om det blir sortbeltegradering til sommeren 2023 eller om man trenger mer trening før man kan prøve seg på den mest utfordrende graderingen man har hatt.

 

Opplegg:

Første trening blir alle kartlagt av instruktørene og alle får beskjed om hva som forventes fremover både teknisk, fysisk og mentalt.

Andre samling skjer selve utvelgelsen av hvem som får gradere seg i denne omgang. Alle får beskjed samme dag etter at treningen er ferdig.

Tredje samling er kun for de som får muligheten til å gradere seg i denne omgang. Her legger vi standarden for selve graderingen og tar eventuelle spørsmål dere har i forhold til søknadsprosessen.

Treningene ledes av Gunnar Rugsveen 5. Dan. Det er ikke mulig å gradere seg til sort belte uten å delta på disse treningene, blir man forhindret så gi beskjed til gunnar@ntkd.no. Alle må fylle ut vedlagt skjema før oppmøte som leveres før trening.

Datoer:

Torsdag 16. februar klokken 19.00 - 20.30 - Trening og kartlegging av kandidater

Torsdag 20. april  klokken 19.00 - 20.30 - Utvelgelse til gradering

Torsdag 11. mai klokken 19.00 - 20.30 - Trening for de som får gradere seg i denne omgang (selve graderingen er fredag 2. juni 2023)

 

Sted:

Hovedsenteret til Trondheim Taekwon-Do klubb i Haakon VII gate 2.